Yükleniyor

TR

BLOGLAR

İstanbul da 2014 yılında kurulan İstanbul evden eve nakliyat derneği sektöre yeni ivmeler kazandırmıştır.Bütün sektörlerde olduğu gibi toplumsal birleşmeye ve sektöre yenilikler kazandırmak için kurulan dernek çok çalışmış ve evden eve nakliyat firmalarını bir araya toplamıştır.Dernek tüzüğüne göre evden eve nakliyat yapan firmalar ulaştırma bakanlığının vermiş olduğu K 3 yetki belgesine sahip olan firmaları  ve ev taşıma işine değer veren firmaları bir araya toplayarak  yola çıkan dernek bu sektöre darbe vuran korsan firmalara karşı mücadele başlatmış ve çok yol kat etmiştir.

  Bu derneğin kurulmasında emeği geçen bütün evden eve nakliyat firma sahiplerini ne kadar tebrik etsek azdır.Türkiye geneli olarak diğer illerde kurulan evden eve nakliyat dernekleri işlevini ve istedikleri desteği bulamaz iken İstanbul evden eve nakliyat derneği kurulduğu günden bugüne kadar amacından ve çıktığı bu yoldan sapmamış yönetimlerde değişiklikler olsa dahi sürekli yol kat etmiş devlet nezdinde ve halk arasında saygın bir yer kazanmıştır.

  Sürekli yeni üyeler katan dernek büyüyerek hızla Türkiye geneli evden eve nakliyat yapan firma ve şirketlerin dikkatini çekmiş ve bütün illerden üyelik talepleri almaya başlamıştır.

  Son yapılan genel kurulda İstanbul’un en köklü evden eve nakliyat firmaları da evden eve nakliyat derneğine katılarak daha güçlü bir dernek olma yolunda desteklerini hiç esirgemeden ortaya koymuşlardır.

  Yine son yapılan genel kurulda İSTENND olan dernek ismi END olarak kısaltılmış ve genel olarak evden eve nakliyat derneği olarak bütün Türkiye ‘deki ev taşıması yapan firmaları kapsayan bir isim ve logo su ile yoluna devam etmek için yeni vizyon katmıştır.

  END olarak ilk çalışmalarını yine korsan evden eve nakliye yapan firmaların kapatılması ve kurumsal evden eve nakliyat yapan firma isimlerini kullanarak haksız kazanç sağlayan nakliyat şirketlerinin önüne geçmek için çok emek harcamaktadır.

  Yine dernek olmanın faydalarını İstanbul Deniz Ulaşımında evden eve nakliyat şirketlerinin araç ve personellerinin indirimli geçişlerini sağlamış ve evden eve taşıma şirketlerine ciddi bir tasarruf sağlamasına vesile olmuştur.

  Evden eve nakliyat derneği olarak çalışmalarının karşılığını  İstanbul Ticaret Odasında evden eve nakliyatın bir sektör kabul edilmesini başarmıştır.

21.08.2019

YORUM YAZ

j2Yte