Yükleniyor

TR

BLOGLAR

İstanbul’da taşınmak için bazı bilgileri önceden öğrenmek gerekir.

İstanbul’un en çok göç alan bir şehir olma özelliği yüksek katlı binaların çoğalması ve park sorunu yaşanmaması çocukların daha iyi bir ortamda sakin bir sitede çocuk parkı , okul ,kreş ,gibi ve sosyal aktivitelerin çok olması sebebi ile tercih edilmektedir.

  Fakat bununla birlikte taşınma sorunları da yaşanmaktadır.ilk yapılan yüksek katlarda yük taşıma asansörünün olmaması taşınmada sorun yaşatmaktadır.Bununla beraber yeni yapılan sitelerde ise evden eve nakliyat kamyonlarının site içerisine girmemesi veya yapılan site giriş nizamiyesinin alçak olması veya site yönetim kararı ile evden eve kamyonlarının site içerine sokulmaması gibi sorunlar yaşanmaktadır.

  Ayrıca  müşteri sıradan bir evden eve nakliyeci ile antlaşma yaptı ise sorunlar iki kat artmaktadır.

  Neden mi ? çünkü evden eve nakliyat profesyonellik ister kurumsal olmayan firmalar günlük hamallar ile taşıma işi yapar sorun yaşanınca firma elemanlarla taşınan insanı karşı karşıya bırakır.

  Sonuç olarak fiyat farkı istenir ve antlaşma sağlanana kadar bir zaman geçer ve sonunda müşteri istemeyerek de olsa farkı kabul eder ve tartışma yaşandığı için hamallar işten soğumuş ve iş bitsin diye performansları düşmüştür işi bir an önce bitirip gitmek isterler.  

  Halbuki insanlar aldıkları eşyaları çok uzun süre kullanmak ister ve bu yüzden eşya alırken hep en iyisini ararlar ve yüklü para öderler bazı müşteriler 24 aya varan taksitle eşya bedelini öderler.sonrada en uygun , en ucuz nakliyeci veya önüne gelen ilk nakliyeciyle taşınmaya kalkarlar bedeli daha ağır olur. Kırılan eşyalar , hasar gören mobilyalar , anlaşılan paradan daha fazla para ödenmesi kaçınılmazdır.

  Şimdi siz düşünün evinizdeki eşyalara ne kadar para ödediniz toplayın ve bir daha düşünün taşınmaya verdiğiniz para yüzde kaçına geliyor.Eğer evinizdeki bir TV  parasından ucuza nakliye yaptırıyorsanız iki kere düşünün ne kadar kaliteli bir hizmet alabilirsiniz ? 

  Hiçbir evden eve nakliyeci kötü taşıma yapıyorum demez müşterileri yanıltan da bu her firma en iyisi benim der demek zorunda işi almak için sonucunu taşındıktan sonra öğrenirsiniz fakat sadece başınıza gelenler size bir tecrübe olarak kalır.

  Sonuç olarak araştırmalara göre ortalama bir aile beş yılda bir kez taşınmaktadır ucuz nakliyeci diye arama yapmaktansa iyi nakliyeci veya referanslı nakliyeci işinin uzmanı nakliyatçılar ve taşıma işini sektör ve meslek olarak kabul eden nakliyecileri tercih etmeleri daha doğru olmalıdır.       

24.07.2019

YORUM YAZ

y6CK9