Yükleniyor

TR

BLOGLAR

  Şehirler arası evden eve nakliyat her zaman olduğu gibi  günümüzde de müşterilerin her zaman doğru firma ile çalışmasını gerektiren bir durumdur.

  Sebebi ise evinizde bulunan eşyaların çok uzun süre evden eve kamyonları ile taşıma yapılması her zaman eşyaların zarar görmesine sebep olan unsurların sıkça yaşanması bilinen bir gerçektir.

  Doğru evden eve nakliyat firmaları eşyaların şehirler arası taşınmasına ayrı bir önem gösterir eşyaların paketlenmesinde,mobilyaların sökülüp kurulumunda en önemlisi evden eve araç kasalarına eşya yüklenirken hangi eşyanın nereye nasıl konulmasına bir birine zarar vermeden ilden ile nakliye esnasında eşyaların hasar almaması için eğitimli elemanlar çalıştırmak zorunda kalırlar.

Şehirler Arası Evden Eve Nakliyat Fiyatları

Örnek İstanbul ‘dan Muğla Fethiye ‘ye taşınan bir müşterinin ev eşyaları yaklaşık 900 km yol yapması anlamına gelir eğer eşyalar yaklaşık 3+1 evden alınıyorsa buda yaklaşık 50 metreküp eşyaların bir arada ilden ile taşınması demektir.900 km yol giden ev eşyaları yol durumuna göre bozuk yol trafikte yapılan ani frenlemeler ve evden eve kamyonlarının solama yaparken sağ ve sola yatması ile oluşan baskıların sonucu eşyaların birbirlerine basınç uygulaması demektir.Düzgün kapalı evden eve kasalarına yerleştirme yapılmayan mobilya ve ev eşyaları zarar görür.

  Bu nedenden dolayı şehirler arası nakliyat yaptırmayı düşünüyor iseniz iyi bir şehirler arası evden eve nakliyat firmasını tercih etmeniz her zaman faydanıza ve mağduriyet yaşamamanız konusunda yardımcı olacak ve sorunsuz bir şehirler yaptırmanıza ve taşıma firması ve müşteri arasında sorun çıkma olasılığını ortadan kaldırmanıza sebep olacaktır.

  Şehirler arası nakliyat fiyatları her zaman maliyet , zaman ,alınan risk ,kullanılacak evden eve kamyon ,kamyonet ,tır ve şehirler arası mesafe kullanılacak ekipman evden eve asansör,kapı önüne yanaşamayan araçlar için ara kamyonet kullanma ve benzeri işler hep hesap edilerek fiyatlandırılır.kafadan gelişi güzel verilen fiyatlar sonucu hep sorunlar yaşanmış ve evden eve sektörüne çok büyük zarar vermiştir.

Şehir içi ve şehirler arası evden eve nakliye yaptırmak istiyorsanız mutlaka anlaşma yapmadan önce evinize tespit için firma dan eksper talep ediniz.Yüz yüze görüşüp sözleşme yapınız.Ucuz evden eve nakliyat her zaman size daha pahalıya mal olacağını unutmayınız.

30.07.2019

YORUM YAZ

GmSPF